Dagen efter.

Det är dagen efter. Alltså på riktigt dagen efter. Typ en baksmälla med en massa härliga minnen. En fest av rang, och ruset kommer av alla möten. Jag har jobbat för det här under flera månader, och att i förra veckan rodda med både familjens hälsa och min egen blev ett minne blott när jag väl steg in på 2016 års hälsohändelse.

Under dessa dagar har jag intervjuat en flertal aktuella författare på scenen Pratbubblan. Vi har dessutom haft live podinspelningar med Sunshinepodden, Ångestpodden, Träningspodden och Cancerpodden.

Känslan?

Otroliga dagar. Även fast min röst inte höll hela vägen så har jag hållit hela vägen tack vare fantastiska människor, som på olika sätt delat med sig av sina passioner och också gett mig fin feedback på inte enbart mina guldskor utan även min insats!

Tack till Marie, Carina, Mira, Ulrika, Marie Annika, Tia, Sanna, Eva, Anna, Kristin, Jessica, Patrik, Magdalena, Sofia, Terese, Betty, Ann-Sofie, Boel, Erika, Kristina, Ida, Sofie, Lovisa, Anna, Pamela, Robert, Mattias, Lena, Ella-Katrin, Annette, Alexandra, Annika, Linn, Anders, Carl Johan, Ulrika, Åsa, Mai-Lis, Carolina, Anna, Malin och några till!

Stort tack till min man och bästa vän Christofer Lind som också har tagit bilderna! Vill du se fler bilder – kika gärna på hans album på Facebook!

Och till Sven! Min yogalärare Janne som kom förbi med sina små också. Det värmer extra!

Så vad handlar Allt för hälsan om?

Mötet. Irl. Så bra! (det finns förstås en superlång version, men jag tycker den korta är riktigt bra!)
Vill du veta mer om det jobb jag gjorde – läs Ett drömjobb & moderator för Pratbubblan på Allt för hälsan.

Bilder.

Allt för hälsan moderator Emilia 1 Allt för hälsan moderator Emilia 2

Foto: Christofer Lind

Det är fler som har bloggat om helgen, både innan och efter.

PT-fia

Karin Fitness & hälsa

Betty på Healthy Living

Ann-Sofie som höll i seminarium tillsammans med Boel

Malin Nylén Vardagspepp med Malin på Topphälsa

Terese Alvén på Amelia

Cecilia Folkesson

Vardagsyoga på Yogaworld

Bästa boken i vår bokshop?

Jag har skrivit det förr, och jag skriver det igen. Men först innan jag gör det: vi hade en fantastiskt fint sammansatt bokshop med de absolut mest aktuella böckerna inom hälsa. Två av dem har berört mig extra mycket i år. Dels är det boken Magsmart som är skriver av David Jonsson och sedan är det Hjärnstark av Anders Hansen. David föreläste på Energiscenen och Anders hos mig på Pratbubblan. Glad för det!

Här har jag skrivit om böckerna tidigare:

Magsmart – årets intressantaste hälsobok?

Hjärnstark – årets bästa träningsbok?

Var du på mässan? Vad intresserar dig mest?