Ett lite annorlunda uppdrag som jag gör just nu är att vara moderator. Jag har egentligen rätt lite erfarenhet av det, men det fungerade så bra förra året och jag säger som det är: Det är jätteroligt!

Förra året var jag moderator för dåvarande Boktorget och jag fick verkligen mersmak. Att få prata med författare är en ynnest. Och i år har Boktorget blivit Pratbubblan. Vi, det vill säga Allt för hälsan, har bjudit in författare, bloggare och podcasts. Vi har grymma gäster, såsom Anders Hansen (boken Hjärnstark), Ångestpodden, Lovisa PT-Lofsan Sandström, Anna Benson med Cancerpodden, Erika Kits Gölevik och Kristina Andersson med Lifestyle Planner, Sanna Bråding med sin självbiografi För mycket av allt. Ni måste in och kolla mässans scener – för vi har ett maxat program!

Collage med författarbilder. Jag är moderator på Pratbubblan

Foto: Helen Karlsson, Anton De Visscher, Johan Lygrell och Peter Jönsson/ToppHälsa, Lingmerthphotography/Bianca Brandon Cox, Robert Eldrim

bild på Emilia och hennes guldskor. Jag är moderator på pratbubblan

Foto: Christofer Lind

Tips att lyssna till på Pratbubblan

Jag vill puscha lite extra för dessa två profiler, som väljer att tala om hälsa på ett nyanserat sätt. Kom och lyssna till Terese Alvén, som kommer intervjuas på temat: Från träningshets till rörelseglädje. Hon kommer också sitta i panelen när Ångestpodden har liveinspelning! Och Malin Nylén, som har en särskild plats för humorn i programpunkten: Humor – en isbrytare i hälsohetsen. Båda tjejerna har givetvis böcker till försäljning dessa dagar!

terese alvén och malin nylén

 

 

Foto: Jane Haglund, Sandra Birgersdotter

Sugen på att komma?

Det smidigaste sättet att köpa biljetter är online – klicka här för att komma till bokningen!

Förra året skrev jag också om mässan – mer om det kan du läsa i inlägget: Fit for Life WKND och Boktorget!

För dig som kommer träningsklädd…

Jag sitter också i en referensgrupp, tillsammans med Magdalena Bibik. Hon roddar över Aktivitetslabbet, som också har ett fantastiskt fin program, med bland annat teknikexperten Åsa Wallenrud som ska vara på plats under alla tre dagarna. För övrigt: följ Allt för hälsan på Facebook så får du ännu bättre koll på vad som erbjuds under mässan som går 25-27 november 2016.

moderator Magdalena Bibik på Aktivitetslabbet

Foto: Christofer Lind

Sen är det ju två personer till som jag arbetar med: och det är Kristin och Patrik, som jobbar på Stockholmsmässan. Vi har ett jättefint samarbete och det är härligt att få ingå i ett så kreativt och skönt gäng!

Så. Jag hoppas ni vill komma förbi och säga hej. Men framför allt: ta del av mässans innehåll. I inträdet ingår också besök till Acadermia och Fitnessfestivalen.

Varmt välkomna! Förstås!

Emilia