TRÄNING & MAMMALIV – en otroligt bra kombo. Faktum är att jag vill bli mer tränad än nånsin. Och präktig som jag är så kan jag lova dig att det har inget med beach2015 att göra (eller någon annan beach heller för den delen). Med 35 år på nacken har jag nu konstaterat att det finns en mycket härligare inspiration till att bli riktigt stark. Och det är att jag är mamma, fru, vän, frilansare och lite till. Jag vill orka helt enkelt. Och jag vill utstråla något starkt. Jag vill ha en hållning som en äkta gladiator (okej, det finns lite estetik i min jakt på styrka) och jag vill vara den som tackar ja till träning i olika former (gränsen går vid att bli lyft, eller lyfta en annan person – obs! bebis ej medräknad). Sen är det ju en sak till. Jag vill ha en pulserande puls. En sådan som gör att man känner pulsen i halsen. Nästan blodsmak. Varför? Makes me feel good.

Och då mina vänner, kan jag stolt rekommendera: intervaller. Det finns en mängd varianter – löpintervaller, intervaller med kettlebell eller varför inte på ett pass med Indoor Walking? Hur som helst. Mina intervaller blir med barnvagn uppför en backe med lätt lutning. Jag kör tre set – går upp för backen tre gånger om, med minimal paus emellan – repetera tre gånger. Senast gjorde jag även en bonusintervall med barnvagnen genom att springa uppför backen – också tre gånger. Varför? The Pulse – jag ville verkligen känna av den!

Det här inläggets rubrik kommer ifrån #uppochhoppaijuni – så idag kan ni läsa en hel drös med inlägg som handlar om….intervallträning!

Intervall