FÖRETAGANDE. Veckan startade med en utflykt till Linköping för ett skrivuppdrag. Med mor som chaufför, en räksallad som hette duga till lunch och ett alldeles ypperligt väder så var frilansuppdraget lätt att genomföra. Intervjun tog inte lång tid, men jag fick det jag behövde. Däremot så var det en riktigt lång resa och här har ni en som somnade gott på kvällen.

Apropå räksallad. Jag och hjärtat har fått ett receptuppdrag och ett av recepten som jag tagit med är den fruktiga varianten. Den kan göras på lite olika sätt. Ni får en sneakpeak-bild på jobbet. De övriga två recepten har vi också gjort och nu är jag trött. Stått i köket, lagat mat, gjort upplägg och känt att jag har befunnit mig nära det som jag gillar mest: matlagning och att skriva.

I torsdags var jag och mor på SPA på Centralbadet. Det behövdes, för oss båda. Nöjd! Här kan ni läsa om vilka behandlingar som de erbjuder. Jag tog Natural Mother, och mor tog Foot Dream. Vi åt lunch på Ecobaren och maten höll hela vägen.

Det blev även ett besök på Skatteverket tillsammans med vän, och det visade sig att vi har stenkoll på läget vad gäller moms, verksamhetsbeskrivningar och skatt. Så hurra för oss. Det blev sedan en lunch på Squeezed Up – och jag säger som så här: äter du maten där, så håller du dig mätt hela dagen. Och smoothien Raw Choko – OMG!

Foto: Christofer Lind