KTH-hallen klockan 08:00 på lördagsmorgonen. Det är incheckning på Blogger Boot Camp 2014 och i färgglada tajts och jackor som skvallrar om det snöiga ovädret har årets träningsäventyr för ett hundratal tjejer börjat (och för två killar om jag inte missminner mig).

Att vara på plats, för fjärde året i rad, är förstås roligt och spännande – för varje år händer nämligen något nytt. Ett extra bra pass som får ögonen att tindra, en ny kompis på andra sidan hallen, eller något i goodiebagen som ger den där känslan av nyfikenhet och glädje.

Att sammanfatta? Omöjligt! Att minnas – självklart.

Här är mina minnen från #bbc2014 – och: leta upp hashtagen på Instagram där över 500 bilder har publicerats.

Reggaeton med Veronica ”Vevve” Jäderlund aka Skönpuls

Säga vad man vill om min koordination – men på senaste tiden söker jag mig till dansantare klasser. Och vill man dessutom att smilbanden ska få sig lite jympa: då är det perfekt att hänga med Vevve. Hon gav oss en klass med allt som behövdes: glädje, bra musik, lagom svår, och final med klass. Det här gav mersmak och i nästa vecka testar jag lite mer dansklasser via SATS.

Veronica Jäderlund
Veronicas Reggaetonpass!

Intensify with Casall HIT

”Får jag vara med dig?” – det är en av de bästa frågor som man kan ställa på Blogger Boot Camp – Helena, som jag har lärt känna under flera events, var snabb och frågade mig – sånt blir jag så glad av! Intensify with Casall HIT bygger på stationsträning, med flera redskap i Casall-regi. 9 stationer, två varv, puls i maxläge. Man jobbar två och två, och byter efter 45 sekunder. Högt tempo, snabba byten. Exempel på redskap: viktvästar, stegar, bollar, sand bags m fl. Tränarna som höll i passet var Frida Lindström, Isabella Franzen och Somayeh Cardeijn. Och de snygga tajtsen. Well, jag har shoppingfritt. Lösning: Fästmannen annonserade en tidigt morgongåva!

EnEmilia med kompisen Helena
Helena & jag
Uppvärmning inför Intensify with Casall HIT
Uppvärmning inför Intensify with Casall HIT

 

 

X Hoop

Här började min trötthet att ge sig till känna – men vad häftigt det var med rockringsträning! Jag testade en kort stund, och sedan kollade jag på de andra. Det fanns en lekfullhet och fnissningarna avlöste varandra medan X Hoop-skaparen Linda Tiensivu instruerade grunderna i träningsformen. Jag måste säga att jag var riktigt imponerad av Linda som inte bara matchade sin rockring i rosa, utan faktiskt verkade ha naturlig talang!

X Hoop
X Hoop

Meditation – en workshop

Anna Lindh gav oss en stunds vila i sinnet genom bland annat guidad meditation. Jag och Elin låg som packade sillar på den sista vilostunden, vilket faktiskt var ganska mysigt. Hela salen var full och på varje matta var det två personer.  Genom väggen hördes dunka-dunka musik från boxklassen bredvid. Men det var det som var utmaningen tyckte jag. Att gå bortom. Och jag lyckades, i min trötthet. Och jag fick också en tydlig bild: jag behöver vila. Trots att jag var bokad på en klass efteråt, med fantastiska Jessica Clarén, var det dags för mig att ta med mig själv och kroppen hem.

Jag gick även på en föreläsning som hölls av bland annat Uppochhoppa-Sofia. Den handlade om bloggar och annonsering, ett intressant och högst aktuellt ämne. Behållningen var framför allt att det öppnade upp för diskussion och med mina egna erfarenheter av företagande och sälj, vet jag hur viktigt det är att förstå mekanismerna bakom. Sen beror det på hur man väljer att arbeta med sin blogg – alla har inte samma ambitioner. Men det viktiga i sammanhanget: sprida kunskap om bloggars möjlighet till avsevärd påverkan och komma ihåg att värdera det man själv lägger ner tid på.

 

 

Det är så roligt att träffa alla – några till som jag sprang på!

Härliga Vardag

Malin Bengtsson

Minaträningstajts

Emma

Persiljaspringer

Healthoholic

 

Malin, jag och Vevve. Och mellanmål - självklart
Malin, jag och Vevve. Och mellanmål – självklart

 

 

Se hela schemat från #bbc2014? Klicka här

Fler bilder? Finns i Christofer Linds album på Facebook. Får användas mot länkning till www.enemilia.se och ange Foto: Christofer Lind.