Ack vad jag tycker det är viktigt med hälsa. Fast det ska vara av den där roliga sorten. Den där som tar tag i smilbanden, och bänder upp dem ifall det behövs. Det ska vara kul med hälsa, men ibland blir det för mycket*. För mycket av allt – och då tror jag att back to basics och bara gör’t är schyssta hälsometoder. Hållbar hälsa helt enkelt.

Mina 3 back to basics innebär

* kul i fokus och puls i topp. Bästa kombon – och träningsminnet som ger sig till känna är ju helt klart den gången jag testade klassen soma moves för första gången. Så fatta hur glad man blir när den även finns på Yogobe?

* inte fundera så mycket. Upp med SATS-appen och boka ett pass, eller sätta på sig skorna och skjuts ut med dig mänska! Det ska vara enkelt att få till träningen, och det är den också.

* inspiration – hitta suget. Just nu är det pulshöjning jag suktar efter. Inspiration från träningskompisar räknas också och jag ser fram emot att träffa Strongday snart för ett pass!

Den röda tråden?

Glädje såklart. Glädje är den ingrediensen som gör att vi vill hålla oss hälsosamma – länge. Nån som skriver på temat träningsinspiration och bara gör’t är Uppochhoppa-Sofia. Mycket bra!

La Gomera och Zumba

Till vänster ett zumbapass ute och till höger: vandring på La Gomera.

 

*jag tror jag menar att det finns för många alternativ helt enkelt: träningskort, appar, yogamatta på vardagsrumsgolv, uteträning, inneträning, överträning, ingen träning….